Hopp til innholdet

Våre tjenester

Coaching
Ønsker du å utvikle ditt potensiale, øke din motivasjon eller å skape ny struktur og løse oppgaver i hverdagen? Vil du sette konkrete mål for veien videre, eller har du et ønske om å løse noe du har utsatt i lang tid, av følelsesmessig eller praktisk art? Kort sagt: Ønsker du å bevege deg fra gode intensjoner til konkrete tiltak? 

Vi er ICF-sertifiserte Erickson Profesjonell Coacher og tilbyr individuell coaching og gruppecoaching, både i form av enkelt-timer, dobbelttimer og programmer. Andre ordninger kan avtales.

Lederutvikling
Å lede mennesker, slik at de på en engasjert og kreativ måte tar i bruk sine ressurser og skaper verdi for en virksomhet byr på ulike typer utfordringer. De beste måtene å møte disse utfordringene på vil variere avhengig av situasjon og forutsetninger hos deg som leder, dine medarbeidere og i virksomheten.

Vi tilbyr ulike typer lederstøtte innen relasjonsledelse og administrativ ledelse, gjennom veiledning, rådgivning, mentoring, coaching og kurs.

Konflikthåndtering
Mange vil hevde at konflikter er uunngåelige i levende organisasjoner der mennesker samhandler. Ofte viser det seg at motsetningsforhold ender opp i konflikter, i noen tilfeller i trakassering og mobbing. For å sikre trivsel og effektivitet på arbeidsplassen er det avgjørende at relevante aktører kan håndtere slike forhold rettferdig og saklig.

Vi har lang erfaring med konflikhåndtering og tilbyr bistand i å forstå, forebygge og håndtere ulike typer av konflikter.